« terug naar vorige pagina

Gezondheid

DE STAP naar Gezonder: dé startplek voor een gezond leven

We willen allemaal gezond en gelukkig oud worden. Een gezond leven helpt daarbij. Voor iedereen betekent een gezond en fijn leven wat anders. We hebben daarin allemaal onze eigen uitdagingen en wensen. Welke stap zet u richting een gezonder leven? Om u te helpen is er het platform ‘destapnaargezonder’ Hier vindt u leuke en handige tips, activiteiten en hulpmiddelen.

Waar kunt u mee aan de slag? De website is anders dan andere zelfhulpwebsites. Het richt zich op zowel fysieke, sociale als mentale fitheid, is helemaal gratis en is onafhankelijk van bestaande organisaties en websites.

DE STAP naar Gezonder

Fit & Pit

Wie zich fit voelt, heeft meer energie om dingen te doen, wie pit heeft kan beter tegen een stootje. Op deze website van gemeente Geldrop-Mierlo staan veel initiatieven die er zijn in onze gemeente op het gebied van elkaar ontmoeten en gezonde keuzes maken. Bekijk de initiatieven van Fit & Pit.

Sporten

Bewegen past bij een gezonde leefstijl. Maar wat is er allemaal te vinden op het gebied van sport in onze gemeente? Leef! geeft hier antwoord op. Leef Geldrop-Mierlo

Samenwerkende zorgverleners

De Kleine Dommel werkt samen met veel paramedici in onze gemeente, zoals diëtisten, fysiotherapeuten, enzovoort. U kunt deze zorgverleners vinden in ons gemeentemagazine. Bezoek daarvoor de website van Geldrop-Mierlo.