« terug naar vorige pagina

Hoe werken wij?

Spreekuur
De huisarts houdt dagelijks spreekuur op afspraak. U kunt digitaal een afspraak inplannen via MijnGezondheid.net of via de app MedGemak.

Ook kunt u telefonisch een afspraak inplannen via de assistente: 040 286 7160 optie 3. Afspraken worden bij voorkeur
tussen 08:00 – 10:00 uur en 14:00 – 15:30 uur gemaakt.

Om het spreekuur goed in te kunnen plannen, zal de assistente u vragen naar de reden van uw komst. Per afspraak wordt 10 minuten gereserveerd. Als u meer dan één klacht wilt bespreken of denkt meer tijd nodig te hebben, wilt u dit dan van tevoren met de assistente overleggen. Zij kan dan indien nodig een dubbele afspraak maken.

E-consult
Heeft u een korte, concrete medische vraag? Hiervoor kunt u een e-consult sturen via de website of de app van MijnGezondheid.net. U kunt een foto of bestand meesturen. Deze berichten worden niet met spoed behandeld, u ontvangt in de regel binnen 1 werkdag reactie.

Stuurt u een foto mee, houd er dan rekening mee dat:

  1. De foto’s scherp zijn. Controleer of de plek waar het om gaat scherp op de foto staat.
  2. U een overzichtsfoto maakt van de plek waar het om gaat. Dus zet bijvoorbeeld de hele hand op een foto. Zo kan de huisarts zien waar de afwijking precies zit.
  3. U ook een foto van dichtbij maakt. Als het lukt, leg een centimeter langs de plek, zo heeft de huisarts een idee van hoe groot de plek is.

Huisbezoek
Mocht u door ziekte of een beperking niet in staat zijn naar de praktijk te komen, dan kunt u tussen 08:00 uur en 10:15 uur een huisbezoek aanvragen. In alle andere gevallen ontvangen wij u bij voorkeur op het spreekuur op de praktijk. Daar zijn meer mogelijkheden om u optimaal te onderzoeken.

Beeldbel consult
In overleg met de huisarts is er, in bepaalde gevallen, de mogelijkheid voor een beeldbel consult.