« terug naar vorige pagina

Ondersteuning voor jong en oud

Ondersteuningspunten digitalisering

DigiHulplijn

Heeft u hulp nodig bij het gebruik maken van uw computer, tablet of mobiel, dan kunt u terecht bij de DigiHulplijn. De DigiHulplijn is gratis te bereiken van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 17:00 uur via telefoonnummer +31 800 – 15 08. U kunt de hulplijn ook bereiken via digihulp.nl.

Bibliotheek Dommeldal

Communiceren met uw zorgverlener gaat steeds vaker via de digitale weg. In de huisartsenpraktijk helpen we u daar graag mee op weg. Wilt u meer hulp? Dan bent u welkom bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheken in Geldrop en Mierlo. Daar kunt u met al uw vragen terecht. Het is gratis en u hoeft geen lid van de bibliotheek te zijn. Loop gerust binnen! Verder biedt Bibliotheek Dommeldal ook tal van cursussen, waaronder de cursus DigiVitaler. Onderstaand filmpje vertelt u meer hierover.

Op de website van de bibliotheek vindt u het volledige aanbod aan computercursussen: Bibliotheek Dommeldal.

Inwonersondersteuning Geldrop-Mierlo

Inwonersondersteuning Geldrop-Mierlo biedt hulp, wanneer u een vraag of probleem heeft en niet weet waar u het antwoord of de oplossing kunt vinden. Of het nu gaat om zorg, onderwijs, inkomen en nog veel meer. Kijk op de website.

Gebiedsregisseur

Er zijn enorm veel mooie initiatieven in onze gemeente en in de wijken van Geldrop-Mierlo. We weten ze alleen niet altijd te vinden. Op zoek naar contact en verbinding in uw wijk maar weet u even niet hoe? Neem contact op met de gebiedsregisseur uit uw wijk via de website van de gemeente.

Centrum voor Maatschappelijke Deelname

Heeft u een vraag over zorg, jeugd en/of uw inkomen? U kunt hiervoor terecht bij het Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD).

LEVgroep

LEV helpt om zo goed mogelijk mee te blijven doen in je omgeving. Gezond, vitaal en mobiel blijven door te kijken naar wat wél kan. Meer informatie vindt u op de website van LEVgroep.

Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast. Meer informatie vindt u op de website van Buurtgezinnen

VoorElkaar in Geldrop-Mierlo

Dit is een marktplaats voor hulp en dienstverlening. Doet u graag een klusje voor iemand, of heeft u juist iemand nodig om iets te doen? Op deze websitekomt vraag en aanbod bij elkaar.

Wooniezie

Bent u op zoek naar een huurwoning of heeft u een vraag daarover? Bekijk dan de website van Wooniezie; het juiste adres hiervoor in onze gemeente.